Edit 4.5. klo 16.50:
Liivi ja huivi menevät tietysti Project Spectrumiin, lisäsin loppuun logon+linkin.

Olen selvästi nopeampi neulomaan kuin bloggaamaan, mutta se ei todellakaan tarkoita että olisin erityisen vikkelä puikkojen kanssa - olen vain armottoman laiska päivittämään blogia. Luen muiden blogeja ja välillä kommentoin, mutta oma kirjoittaminen takkuilee. Tai kirjoittaminen olisi helppoa, mutta kun neuleblogi ei ole järin antoisa ilman postaukseen lisättyjä kuvia. Ja se vasta on niiii-iiin hankalaa.

Kun neule valmistuu, pitäisi ottaa kuvia; väärä valaistus, kamera temppuilee, malli puuttuu, laiskottaa jne. Sitten ne kuvat pitäisi vielä siirtää koneelle... äh, missä se johto taas on, entä kamera, pakko vastata tähän meiliin ensin jne. Siirtyisivätköhän kuvat Flickriin ajatuksen voimalla sohvalta käsin - toki niitä pitäisi ensin muokata, vähintäänkin tarkistaa rajaukset? Jotenkin ne kuvat lopulta Flickriin päätyvät, mutta siinä vaiheessa vähäinenkin bloggausinto on haihtunut yläilmoihin ja taivaan tuuliin. Juuri ja juuri on energiaa siirtää kuvat Ravelryyn, mutta bloggauksen vaatimaan oheishöpinää ei enää irtoa.

Joopa joo, lopulta tullaan tähän, että pari uutta työtä on kohta puoliin irtoamassa puikoilta, vaikka muutama aiemmin valmistunutkin on jo tovin odotellut pääsyään blogiin. Vapun ja lämpimän sään piristämänä otin itseäni niskasta kiinni ja tässäpä näitä taas, olkaa hyvä!

Seamless Saddle Shoulder Cardigan

Malli: Oma, hihan istutus Elizabeth Zimmermannin
Seamless Saddle Shoulder Pullover -ohjeella
Lanka: Novita Nalle Colori kaksinkertaisena, 522 g
Puikot: 5 mm

Tykkään aivan älyttömästi - jopa vetoketjun kiinnitys onnistui nätisti! Väri ei osu omaan makuuni, mutta poika halusi ehdottomasti lilan, joten sain tähän upotettua vanhan Nalle Colori -virheostoksen, tuplana neulominen vähän rauhoitti väriä.

Aleita Shell & Revontuli-huivi

Malli: Revontuli-huivi (ihastuin Villasatun valtavaan huiviin ja sen
 ohjeesta poiketen langankierroilla tehtyihin lisäyksiin ja halusin samanlaisen)
Lanka: Aade Lõng Artistic, 265 g
Puikot: 4,5 mm

Malli: Aleita Shell (IK Spring 2008)
Lanka: Novita Silja (kampanjalanka), 310 g
Puikot: 3,5 mm

Huivista tuli ihana, oikein harmittaa että tuli lämmintä eikä voi enää paistumatta kääriytyä tähän (no ei oikeasti harmita, lisää lämpöä vaan, mitä enempi sen parempi). Liivikin on ihan ok, vähän turhan väljä koska tiheys ei mallitilkusta huolimatta osunut kohdilleen (mitä hyötyä niistäkin on jos niihin ei voi luottaa?!) ja helma hieman rullaa. Mutta mitäs pienistä, käyttöön tämäkin on jo mennyt, korjaan helman jos se rupee pahasti nyppimään.


Ja Project Spectrum pelaa edelleen sekä vihreällä että ruskealla:

1331221.jpg