Edit: Niin ja teinhän minä itselleni sukat! Kuvaa ei ole kun ne ovat taas sitä samaa... eli siis ohuesta sukkalangasta (Regia 4-fädig) samanlaiset kuin nämä, mutta tämän väriset. Sori, oikeasti en itsekään tykkää "tämä täällä, tuo tuolla ja  nämä tällaiset" -linkittämisestä.

Omppu-huiviJospa pitkästä aikaa lykkäisin tänne jotain...

Edelleenkään en ole saanut mitään suurempaa valmiiksi tai edes aloitettua. Jotain pienempää kuitenkin. Tein ystävälleni yllätyslahjaksi Idenan Mohair Lux - langasta Tikrun ohjeella Omppu-huivin. Kuvassa väri näyttää turhan kirjavalta, oikeasti huivi on pääväriltään vihreä ja nuo muut (keltainen, viininpunainen) värit ovat hennompina vihreän seassa (tässä aiemmin postatussa kuvassa langan väri on lähempänä totuutta). Oma Omppuni (mustasta Kid Mohairista) on edennyt hieman, mutta mustan neulominen tökkii edelleen. Eihän siinä erota keinovalossa silmukkaa toisesta, saatikka jos pitää ruveta virhettä etsimään.

Viime viikolla tekaisin Teddystä Calorimetryn, viikonlopun saldoa ovat sille kavereiksi tehdyt kämmekkäät (Nalle) ja kaulaliina (Teddy). Nyt pitäisi oikeastaan olla taas lukemassa perjantain tenttiin, joten en jaksa ruveta kirjoittamaan tähän tarkempia speksejä,  mutta ne löytyvät kyllä kuvaa klikkaamalla. Kirjoitan lanka-, puikko-, ohje- jne. tiedot aina Flickriin kuvan yhteyteen, sieltä minun on helpompi löytää ne kun tarvitsen tietoja myöhemmin, täällä ne hukkuvat muun tekstin joukkoon.

Meinasi unohtua! Voitin Muoriskan Ystävänpäivä-arvonnassa, jihaa! On edes jotain kivaa odotettavaa tentin pelkäämisen ohella.

Ruskeat asusteet