Hups - eipä ollut tarkoitus pitää näin pitkää taukoa, mutta sikäli tuli oikeaan väliin, ettei kesän aikana pahemmin ole neuleita valmistunut. Parit valmiit sukat, yhdet vielä kesken, pari boleroa (toinen tyttärelle, toinen itselleni, molemmat kuvaamatta, katsotaan jos saan aikaiseksi) ja viime perjantaina valmistunut February Lady Sweater.

Kiitokset kaikille edellisen postauksen Mirabellaa kommentoineille! En sinne enää kirjoitellut vastauskommenttia, sillä tuskin asianomaiset sitä sieltä vanhasta postauksesta enää edes huomaisivat.

Paraphernalia

Malli: Paraphernalia
Lanka: Schoeller+Stahl Fortissima Socka
Kommentit: kaunis malli, tarpeeksi palmikkoa ettei neulominen
ole tylsää, mutta onnistuu hyvin telkkarineuleena

Valmiita ja keskeneräisiä

Malli: Perussukat unisukiksi, lappualoitus kärjestä
Lanka: Novita Bambu
Kommentit: tulipa kokeiltua, Bambu lörpsähtää sukissa nopeasti,
mutta eipä tuo unisukissa haittaa, langan pinta pysyy yllättävän hyvänä

Ylemmissä ruuduissa näkyy myös keskeneräinen February Lady Sweater, joka on kuvaussession jälkeen valmistunut, mutta vielä kuvaamatta sateisen ja harmaan sään takia. Alakuvissa puolestaan muistuttelee olemassaolostaan koko kesän käsityökorin pohjilla makaillut Printed Silk Cardigan kevään IK:sta.

Juuri ennen juhannusta lähdimme muutamaksi viikoksi reissuun telttailun merkeissä ja päädyimme Saksaan. Sanon päädyimme siksi, että lähdimme systeemillä mennään minne huvittaa, ainoat varmat sitoumukset olivat päivämäärät laivalipuissa. Käytännössä siis tutkailimme silloin tällöin säätiedotuksia ja onnistuimmekin hyvin vähillä siirtymisillä pysyttelemään koko ajan hellelukemissa, suurimman osan reissusta olimme eteläisessä Saksassa pienessä Sommerachin kylässä lähellä Würzburgia. Lady Sweater oli mukana reissuneuleena, mutta se pääsi työn alle ainoastaan Tukholma-Malmö -välillä, sen jälkeen oli liian kuuma pyöritellä sylissä pahsuhkoa merinovillaneuletta.

Törmäsin matkalla vain yhteen lankakauppaa, siihenkin vahingossa, mutta mokoma vietti kesälomaa! Ikkunan läpi tuli kyllä tiirailtua ja samalla huvitettua ohikulkijoita näyteikkunan kuvaamisella.

Lankakauppa Volkachissa Saksassa

Ja seuraavaa päivitystä ei tarvitse odotella kolmea kuukautta... Heti kun tuo sää tuosta hieman selkenee (ja ennen kaikkea kuivuu!), pystytän kamerajalustan johonkin sopivaan paikkaan ja yritän saada aikaiseksi julkaisukelpoisia kuvia Lady Sweaterista.