262164.jpgATC 2.11 2006Nyt on voin julkaista ensimmäisen ATC-vaihtoni korttien kuvat pilaamatta yllätystä, sillä Ansku on tänään saanut lähettämäni kortin. Minä sain suloisen koirakortin jo perjantaina. Kiitos Ansku, kortti on ihana! Minä lähetin Hiekkaoliivin järjestämässä vaihdossa FairyTales-kortin, se on ensimmäinen johon olen kokeillut akryyliväreillä maalaamista, en nimittäin pitänyt alkuperäisestä keijukiiltokuvasta, joten sitä oli pakko vähän tuunata.

Eilen tajusin yhtäkkiä, että isän sukat on tehtävä nopeasti jos aion ehtiä lähettää ne isänpäiväksi. Kirin neulominen (edistyy hi-taas-ti...) sai väistyä ja kaivoin moniraita seiskaveikkaa esille, kolmosen ja kolmepuolikkaan puikoilla tein yhden sukan ja toisen alkua eilen, ja tänään valmistui toinenkin - huomenna käyn viemässä ne postiin. Lankaa kului 42 koon sukkiin 102 grammaa. Isä on kova kalamies ja istuu talvisin pilkillä, ja nyt tuli mieleen että isä siellä usein kovassakin pakkasessa  selvittelee siimoja ja laittaa syöttejä paljain käsin, joten joululahjaksi voisin tehdä samasta moniraidasta isälle kämmekkäät. Tuo varren etupuolella oleva 'mehiläiskenno'-pintaneule on kaunista ja lämmintä, voisin tehdä sitä myös kämmekkäiden päällipuolelle.

Sukat isälle

Millähän saisin inspistä neuloa Kiriä? Jostain syystä se tökkii oikein urakalla, eikä meinaa edistyä millään. Ainakin se toimii hyvänä kirittäjänä erilaisiin joululahjaneuleisiin kun aina kun Kiri huutelee tekijäänsä sohvapöydällä, alan vimmaisesti miettiä jotain muuta neulottavaa ;) No, ehkä sekin joku päivä vielä valmistuu.

Viikonloppuna tein myös pari korttia lisää, toinen on nimeltään Syntymä toinen Wilhelm Tell II, ei liene vaikea arvata kumpi on kumpi. Itse en pidä ollenkaan tuosta pastellivärisestä kortista, tuo tyyli ei vain luonnistu minulta - Wilhelm Tell II on sen sijaan tähän mennessä tekemistäni ehdoton suosikkini.

ATC 4.11.2006