Enää yksi kesäkuun neule olisi kuvaamatta, mutta mokoma on musta ja aivan mahdoton kuvata... murrr. No, yritän taistella vielä tuon kuvaamisen kanssa. Kyseessä on siis ihan itselle neulottu ja jo kovaan käyttään päässyt palmikkotakki Novitan puuvillasekoite Jasminista. Se on muuten jännä lanka, kerällä hypistelyn jälkeen olin aika epäluuloinen, lanka tuntui karkealta ja halkeilevalta, mutta hamstrasin sitä kuitenkin (eri värejä) kaikkiaan yli kolme kiloa. Ja onneksi hamstrasin, sillä neulepintana ja päällä lanka onkin yllättäin mukavan pehmeää eikä tunnu pahastuvan pesustakaan (ei edes lähes kuudessakympissä - meidän pyykkikoneestamme hajosi termostaatti...). Halkeilevuuden kanssakin oppii näköjään elämään.

Jasminia kului näihinkin neuleisiin. Ensin tein Kakkoselle puseron ajatuksena upottaa siihen Lidlistä taannoin ostamaani pätkävärjättyä Coloradoa yhdistettynä Jasminiin. Vihreä Jasmin rauhoittaa mukavasti Coloradon levottomuutta ja yhdessä luonnonvalkoisen kanssa raikastaa mielestäni Coloradon hieman tunkkaista väriä.
Vihreää raitaa
Kolmoselle tein heti perään Garnstudion sivuilta löytämälläni ohjeella tunikatopin pinkistä Jasminista. Tämä oli todella nopea tehdä, syntyi kolmena iltana telkkaria katsoessa. Tein 122/128 senttisen ohjeella ja lankaa meni vain 182 grammaa. Puikot olivat 3,5 mm.
Kesäneule
Nyt on viimeistelyn alla kesän Interweave Knitsin ohjeella Josephine Top Novitan ruskeasta Tennesseestä.