Ei sitten tullut neuleita huomenna  niin kuin edellisessä kirjoituksessa lupailin - huomen tuli ja meni ja oli ihan yhtä kiireinen kuin kaikki muutkin päivät viime aikoina. No, kohta pitäisi helpottaa, ja syytä onkin tai muuten räjähtää pää! Tänään sain työläimmän kurssin viimeisen työn valmiiksi ja palautettua, joten ihan pikkuisen voi jo huokaista. Vahingosta viisastuneena en kuitenkaan lupaa huomiseksi yhtään mitään.

Tässä välipalana jo aikoja sitten Tiinalta (kiitos!) saamani tunnustus:

2054191.jpg

 

Tässä ohjeet eteenpäin:

1. Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfäärin tehdyn panostuksen johdosta, millä tahansa maailman kielellä.

2. Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.

3. Palkinnon saaja laittaa palkinnon logon blogiinsa.

4. Logo tulisi linkittää alkuperäiseen osoitteeseen.

5. Palkinnon saaja julkaisee säännöt blogissaan. Kansainvälisen Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt löydät kuvaa klikkaamalla.

---------------------------------------------------

Tässä vaiheessa tämä on kiertänyt blogosfäärin jo sekä etu- että takaperin, mutta haluan siitä huolimatta antaa tämän näille suosikeilleni:

Susannalle - Antaisin aika paljon jos osaisin ommella yhtä hyvin ja ihania juttuja.

Villapeikolle - Upeita neuleita, loistavaa neulesuunnittelua, hienoja kuvia - mitä muuta tarvitaan?!

Jaanalle - Nuorta tarmoa ja ihania tyttömäisiä neuleita - suloista!

Pilville - Tämä on oikeastaan jotenkin mystistä, ikinä ei olla tavattu, mutta koen jonkinlaista sielujen sympatiaa (no niin, nyt napsahtaa sitten kahelin leima lopullisesti otsaan...).

Tarjalle - Hienojen neuleiden ja kauniiden korujen lisäksi Tarjan huumorintaju iskee ja kovaa.


Jatkaminen on vapaaehtoista, en vedä hernettä nenään enkä haudo kauheita kostosuunnitelmia vaikka ette haluaisi/jaksaisi/viitsisi jakaa pokaalia eteenpäin.