Selvisin joululomasta ilman porukassamme riehunutta vatsatautia, mutta nyt näyttää flunssa iskevän. Mies on työmatkalla pari päivää, joten nyt on oikein oiva aika sairastua, eikös vaan?! Tänään pitäisi laittaa Hiekkaoliivin eläindeco postiin seuraavalle osallistujalle, mutta en ole varma onnistuuko postiin raahautuminen tänään, tuntuu siltä, että kuume alkaa nousta. Harmittaa, sillä yleensä olen täsmällinen (ennen lapsia en myöhästellyt ikinä, mutta lasten kanssa on ollut pakko opetella sietämään yllätyksistä johtuvia aikataulun kuperkeikkoja).

Yhtä lailla vähemmän ilahduttavaa on tuo ulkona jaloissa pyörivä ja kaikki paikat kasteleva loska. Jos sitä lunta on ihan pakko tulla (ei tarttis...), voisi tulla vasta kun lämpömittari pysyy miinuksella, eihän tuolla loskassa tarpoessa voi mitenkään pysyä järjissään kovin kauaa. Onneksi luennot alkavat vasta ensi viikon lopulla, jospa tuo moska olisi sulanut siihen mennessä.

Minulla on muuten neulomisongelma. En tiedä mitä tekisin. Mikään ei oikein iske, vaikka lankoja olisi vaikka kuinka moneen projektiin. Miehelle olen lupaillut villapaitaa, esikoiselle pitäisi tehdä villatakki, itselle olen jo iät ja ajat ajatellut tehdä Icaruksen. Mutta kun ei huvita - ja silti tekisi kauheasti mieli neuloa jotain. Isot työt uuvuttavat jo ajatuksena, mutta pienet taas rassaavat (esim. tuo baskeri ja lapaset) kun ne tulevat niin nopeasti valmiiksi, että koko ajan saa olla miettimässä mitä seuraavaksi tekisi. Ei ole helppoa. Toisaalta nyt ei välttämättä ole hyvä aloittaa mitään kun aivastelen jatkuvalla syötöllä ja nenä valuu niin että tekisi mieli tunkea jotain tuketta sieraimiin. Sittenpä sitä vasta fiksulta näyttäisi.

Taidan mennä keittämään teetä ja sen jälkeen rojahdan sohvalle ison neulelehtikasan ja nenäliinojen kanssa odottamaan inspiraatiota.