Vuodatuksen muuttaminen uudelle palvelimelle aiheutti hieman päänvaivaa. Kun pääsin kirjautumaan blogeihini, huomasin että toisessa blogissani uusin postaus ei tullut näkyviin, eivätkä kommentointikentätkään näkyneet. Kokeilin vaihtaa osoitekenttään mkk6.vuodatus.net sijaan www.mkk6.vuodatus.net - ja johan alkoi toimia. Se kertoikin jo paljon siitä mikä hommassa mätti.

Meillä on kaksi eri nettiyhteyttä (Elisa ja DNA - ei se puhelinoperaattori vaan Domestic Network Association eli Kotiverkkoyhdistys), joten testailu onnistui ja huomasimme (hmmm, siis mies huomasi..), että ongelmat johtuivat palveluntarjoajien nimipalvelimien päivittymishitaudesta. DNA:n kautta molemmat osoitteet - www:llä ja ilman - osoittivat aika nopeasti Vuodatuksen uuteen palvelimeen, sen sijaan Elisan nimipalvelimessa toinen blogiosoitteeni (ja esim. Kriisin osoite) osoitti sitkeästi vanhaan palvelimeen. Sen mitä muita blogeja olen ehtinyt lukea, aika monissa on ollut sama ongelma (vaikkei ole tiedetty mistä on kysymys), mutta ongelma siis EI johtunut Vuodatuksesta, eikä siihen auttanut kuin odottaminen.

Mutta eilisillasta on kaikki jo toiminut hyvin! Ja Vuodatus on  n-o-p-e-a. Kiitos Tuomas.

On täällä neuleitakin valmistunut, mutta tenttiin luku painaa niin pahasti päälle, että en ole ehtinyt niistä blogata. Toivon mukaan lähipäivinä ehtisin.