Kamala että väsyttää.. Aamulla istahdin hetkeksi sohvalle ennen kuin lähdin viemään kuopusta eskariin ja nukahdin oitis, noin vain siihen istualleni. Onneksi havahduin melkein saman tien ja pysyin sentään ratin takana hereillä. Päivä meni helpommin, mutta nyt alkaa taas väsyttää. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, piristyn iltaa kohti enkä tajua mennä ajoissa nukkumaan, mistä seuraa tietysti huomisaamun vieläkin kamalampi väsymys. Tyhmästä päästä kärsii jne.

Joululahjaneuleita pitäisi alkaa tehdä oikein urakalla, listalla on aika monta työtä, eikä viime päivien pakkoneulominen sormet verillä ole kiva visio. Viikonloppuna tein Regia 4-fädigistä lahjasukat ja nyt on puikoilla lahjaksi menevät sukat Nallesta, en jaksa kaivaa kameraa nyt, laitan kuvia sitten kun puikoilla olevatkin ovat valmiit. Kuvien laittaminen on suht turvallista, sillä lahjojen saajat tuskin lukevat tätä tai yleensä yhtään mitään blogia - tuskin ovat edes kuulluut sellaisista :)

Kävin tänään Menitan outletissa Soukassa ja ostin parit puikot ja muutaman kerän lankaa. Dropsin Alpacaa oli pakko ostaa kun siinä oli aivan mielettömän ihania värejä enkä ole aikaisemmin alpakasta neulonut. Ainakin äkkiseltään tuntuu tosi kivalta ja pehmoiselta langalta. Jos vaikka itselle tekisi sellaiset kotitossuttelusukat, lanka voisi olla minunkin kutiavalle iholleni tarpeeksi pehmeää laittaa illalla paljaisiin jalkoihin kun haahuilee kylpytakissa. Isompaa urakkaa en viitsi nyt aloittaa, pakko lepuuttaa välillä käsiä. Oikean käden keskisormeni tuppaa kipeytymään neulomisesta, onkohan minulla jotenkin väärä ote puikoista..?