Kommentteja tuli 33, mutta koska Nallelta oli kaksi kommenttia, pyysin mieheni valitsemaan jonkin luvun välillä 1-32. Hän valitsi luvun 17, joka osui JaanaV:n kommenttiin - toinen voittaja on tietysti tasalukuun 15000 osunut Nalle. Onneksi olkoon!

Lähettäkääpä tuolta vasemmasta reunasta löytyvään meiliosoitteeseeni yhteystietonne (nimi ja postiosoite), tieto lempi- ja inhokkiväreistänne (ei, en aio yllättää inhokkivärisillä jutuilla, mutta jos yhtään sooloilen lempparivärin ulkopuolelle, minun tuurillani osun siihen inhokkiväriinne...) sekä haluatteko askartelu- vai käsityöaiheisen voiton. Julkaisen voittojen kuvat kun olen varma, että posti on mennyt perille.

Kale kyseli mitä tarkoittaa ATC; sen on lyhenne sanoista Artist Trading Card ja tarkoittaa itse tehtyjä keräilykortteja, joiden tekotekniikka on täysin vapaa, ainoa rajoite on koko, joka pitää olla 6,4 x 8,9 cm (2,5 x 3,5 tuumaa). Kortteja ei myydä eikä osteta, pelkästään vaihdetaan. Tiiviit ja hyvät selitykset systeemistä löytyy sekä Sandyn, että Liioliin blogista.