Jopas on kiirettä piisannut viime päivinä. Neulonnan saralla minulla on pieni lamaannus päällä, aiheuttajana lähinnä runsaudenpula! Sekä suunnitelmia että lankoja niiden toteuttamiseen on, mutta en osaa oikein aloittaa mitään - tai siis en osaa päättää mitä tekisin ekaksi. Kun kaikkea olisi kiva tehdä. Voisihan sitä tietysti aloitella montakin eri työtä, niin kuin monet neulojat näyttävät tekevän, mutta en usko että se sopisi minulle kovin hyvin.

Kun aloitan jotain (pätee muihinkin hommiin kuin neulomiseen), keskityn täysillä siihen ja teen sitä into piukkana jokaisena liikenevänä hetkenä, mutta jos joudun syystä tai toisesta (vaikka sitten jonkun toisen neulomistyön takia) keskeyttämään, samaa intoa ei välttämättä enää löydy. Haluan saada nopeasti valmista tai muuten mielenkiinto katoaa nopeammmin kuin ehdin kissaa sanoa... Yksi työ kerrallaan taitaa sopia minulle - kysymys onkin että mikä niistä?!

VerkkoponchoJoululahjasuunnitelmia on vaikka kuinka paljon, sekä yllätyksiä, että toiveiden toteutuksia, mutta niistä ei voi sen tarkemmin täällä huudella ;)  Tässä miettiessäni mikä on seuraava isompi työ olen tehnyt muutamia nopeita juttuja. Aiemmin taisinkin jo mainita veljentytölle tekemäni verkkoponchon Novitan ohjeella (lankana Teddy, pyöröpuikko 10 ja virkkuukoukku no 8), mutta kuva on odottanut ottajaansa. Onpa vaan hiton vaikeaa ottaa edes joten kuten siedettävää kuvaa mustasta neuleesta! Tuossa se kuva nyt kuitenkin nököttää, vaikkei siinä tosiaan ole hurraamista (siis kuvassa, ponchosta sen sijaan tuli kiva). Pienemmälle veljentytölle tein vaaleanpunaisen ponchon kaveriksi pipon (Novita Isoveli, sukkapuikot no 5 ja 6). Taaskaan en löytänyt juuri sitä oikeaa ohjetta ja tein pipon muutamaa eri ohjetta soveltaen ja yhdistellen. Kolmas nopea työ menee meidän siivojan pojantyttärelle, hänen Baby Borniltaan kun kuulemma puuttuu ulkoiluasusta pipo.
Vaaleanpunainen pipoNuken  pipo