Minnehän kummaan se aurinko taas katosi? Maanantaina oli niin kaunis auringonpaiste, ja reissatessani bussilla luennolle hymyilin kuin ääliö koko matkan. Hyvää tuultani nostatti entisestään mp3-soittimessani soinut Greasen soundtrack. Eipä ole maanantain jälkeen aurinkoa täällä päin ainakaan näkynyt, ja perjantaille luvataan kuulemma kunnon talvimyrskyä. Huh.

Tänään sorruin ostamaan kilon Novitan Woolia - oli aivan pakko, sillä Soukan Menitassa oli korillinen vanhaa merinowoolia! Tosin vain tummansinistä (ei ollenkaan mun väri, mutta voihan sen värjätä vaikka mustaksi), mutta varsin huokeaan hintaan merinolangaksi, 1,90/kerä. Harmittelimme siinä sitten kauppiaan kanssa yhdessä merinoisen version katoamista valikoimista, olivat kuulemma ostaneet Novitalta kaikki liikenevät  merinowoolit kun valmistus lopetettiin, ja nuo nyt myynnissä olevat olivat heidänkin viimeisensä sitä laatua.

Timotäti kävi viikonloppuna sovittamassa (joo, kävimme lauantaina myös viihteellä...) hänelle tekeillä olevaa Cavern cardigania, ja koko näyttää olevan just eikä melkein. Jihuu, ei tarttekaan purkaa! Jospa sen saisi lähiaikoina valmiiksi asti.

Pari viikkoa sitten valmistui tämän vuoden ensimmäinen isompi työ, Modan ohjeella tehty pitkä liivi, joka on ollut jo jonkin aikaa Ravelryssä, mutta jospa vihdoin lykkäisin kuvan myös tänne. Liivi on päässyt jo kovaan käyttöön, ja voipi olla että teen jossain vaiheessa toisenkin, varmaankin yksivärisenä.

Pitkä liivi

Ohje: Moda 1/08, malli no 32
Lanka: Novita 7 veljestä Kantri, 335 g
Puikot: 4 mm