Ansku kyseli minulta miten Blogilistan suosikit saa päivittymään blogiin niin kuin minulla tuolla vasemmassa palkissa on. Ajattelin laittaa ohjeen tähän siltä varalta, että joku muukin haluaisi sellaisen laatikon Vuodatus-blogiinsa. Se onnistuu rss-syötteen kautta, eli aivan ensimmäiseksi sinun pitää mennä blogilistalle ja tarkistaa löytyykö suosikkilistasivusi alareunasta pieni sininen "nappi", jossa lukee RSS. Jos ei löydy, klikkaa Blogilistan vasemmasta reunasta löytyvän Omat tiedot -otsikon alla olevaa "Muokkaa tietojasi" kohtaa ja käy laittamassa rasti kohtaan "linkkejäni voi katsella ilman salasanaa" (muista tallentaa muutos). Sen jälkeen menet suosikkisivullesi, painat alareunasta sinne ilmestynyttä rss-nappulaa hiiren oikealla näppäimellä ja aukeavasta valikosta valitset "kopioi linkin osoite". Toinen vaihtoehto on klikata nappulaa ja kopioida osoite avautuvan ikkunan osoiteriviltä.

Seuraavaksi menet Vuodatuksessa blogisi hallintasivulle ja klikkaat vasemmalta kohtaa "Laatikot", sen jälkeen valitset ylhäältä "Luo uusi laatikko" kohdasta laatikon tyypiksi RSS-lähde. Avautuvalla sivulla kirjoitat laatikolle nimen (esim. suosikit) ja otsikon (esim. Viimeksi päivittyneet suosikkilistallani) ja RSS-lähteen osoitteeksi laitat äsken blogilistalla kopioimasi osoitteen. "Näytä kerralla" kohtaan ei kannata laittaa 20 suurempaa lukua, sillä systeemi ei näytä sitä enempää otsikoita vaikka kirjoittaisit siihen kuinka ison luvun.

Vielä on jäljellä pieni säätö, eli jos jätät homman tähän, blogisi päivittyy aina kun laatikkosi teksti muuttuu , eli aina suosikkiesi päivittyessä. Tästä ongelmasta pääset menemällä uudelleen blogilistalle ja painamalla ensin vasemmalta oman blogisi nimen edellä olevaa "i"-nappulaa ja sen jälkeen info-laatikon alta kohtaa "Muokkaa tietoja".  Siellä selaat alas kohtaan "Seurattava tiedosto" ja kirjoitat siihen oman blogisi rss-syötteen osoitteen, joka on muotoa http://omatunnuksesi.vuodatus.net/synd/rssfeed. Jos haluat tarkistaa rss-syötteesi osoitteen, löydät sen blogisi sivupalkista, siellä on tämän näköinen nappi rssfeed.png, josta voit kopioda osoitteen (samoin kuin alussa neuvoin).

Tulipas pitkä selitys, mutta yritin saada siitä niin selkeän, että jokainen osaa halutessaan homman tehdä. Jos tulee ongelmia, kysykää kommenteissa.