Vauvan nuttuSoukan Menita Outletista löytyi juuri oikean väriset napit vauvaneuleeseen ja tänään lähtee paketti postiin, kuten myös arvontavoitot. Muistin jopa kuvata voitot, mutta kuva tulee esille myöhemmin. Tässä kuitenkin viimeiset (lupaan!) kuvat nopeasti valmistuneesta, mutta kovan työn takana olleesta vauvaneuleesta.

Ulkona otetussa kuvassa väri vastaa paremmin todellisuutta, mutta toisessa kuvassa malli näkyy paremmin. Neule on pikkuruinen, kokoa 56 cm (lankaakin meni vain onnettomat 82 g), mutta mahtunee vielä, sillä saaja on vasta kaksiviikkoinen. Ihan kiva tuota oli - edellisen postauksen tympiintyneestä sävystä huolimatta - tehdä, ei ne 2,5 millin puikotkaan niin kauheat olleet kun mallissa kuitenkin koko ajan tapahtuu jotain. Jos olisi joutunut tikuttelemaan pitkiä pätkiä pelkkää sileää, olisi voinut koko homma jäädä kesken...

Lanka: Drops Alpaca, väri no 3800, 82 grammaa
Puikot: 2,5 mm Addin pyörö
Ohje: Drops Design
Aivan aavistuksen muuttelin ohjetta, eli jätin virkkaamatta hihansuiden nirkkoreunuksen ja kauluksen nirkot tein neulomalla, päättelyn yhteydessä; virkkuukoukku ja minä emme nimittäin tule kovin hyvin toimeen keskenämme.

Vielä yksi kuva nutusta