2xsukatToinen blogini otti ja meni totaalisen sekaisin. Helvetti. Olen aiemminkin näiden Vuodatuksen viime aikaisten ongelmien takia joutunut julkaisemaan blogin uudelleen, mutta nyt julkaisu jostain syystä sekoitti koko pohjan. Oikean reunan laatikot päättivät hypätä vasempaan reunaan, mutta eivät tietenkään nätisti, vaan siellä olevien laatikoiden päälle. Postaukset puolestaan näkyvät sentin levyisinä eli ovat lukukelvotonta kamaa. Hallinnan esikatselun kautta blogi näyttää siltä kuin pitääkin. Ei paljon lohduta. Pistin eilen Tuomakselle meiliä, saa nähdä koska hänellä on aikaa katsoa mikä mättää.

Just kun kerkesin hehkuttaa homman taas pelaavan. Parempi povi pivossa kuin jumalattoman suussa... vai miten se meni  ;)   Tuo on höhlän isäni versio sananlaskusta. Meidän kuopuskin oli joku aika sitten selittänyt eskariopelleen, että ukki ja mummo on eronneet varmaan siksi, kun se ukki on ihan hassu ja mummo taas on niin fiksu. Herää kysymys, että miksi ihmeessä tytön mielestä hassu ja fiksu eivät sovi yhteen?

Onneksi on myös kivaa tiedossa. Tapaan tänään Sun äitis ja saan häneltä parit housut meidän esikoiselle. Vastalahjaksi annan hänelle neulomani joulunpunaiset sukat (kuvassa), toivottavasti ovat mieleiset.