Alkaa huvittaa 10 % -projektiin osallistumiseni... Tuntuu että langanostotahtini on vain kiihtynyt! Lisäsin vasempaan sivupalkkiin laatikon, jossa seuraan langankulutusta (ja lisäyksiä, huoh). Alussa kulutettavaa oli 4 kg 150 grammaa, nyt 5 kg 745 grammaa. Suuntavaisto on selvästi kateissa.

Edellisen kahden kilon jälkeen on vielä sen verran paha ostokrapula, että uutta lankaa ei ole sen jälkeen tähän huusholliin kotiutunut, mutta eipä ole paljon kulutettukaan. Uutta valmista ei ole esitellä kuin yksi pari Jaywalkereita Garnstudion Fabelista 2,5 millin puikoilla. Pukinkonttiin.
Jaywalkerit
Miehen palmikkotakki alkaa olla hyvällä mallilla, siinä ja siinä valmistuuko tämän kuun puolella, mutta voi olla ettei menekään miehelle. Pieniä mitoitusongelmia... sikäli onnellisia, että takista taitaa tulla sopiva minulle, enkä pistä sitä ollenkaan pahakseni. No, seuraava neuletakki on sitten miehelle. Lupaan.
Villatakki miehelle
Otsikon nettitilaukset eivät muuten ole lankaa! Jos joku sattui niin luulemaan. Kolme neulekirjaa  Book Depositorystä ja viisi lehteä Interweave Knitsiltä.