PitsiäEi ole ollenkaan hyvä idea ottaa sairaalaan mukaan omille taidoille kohtalaisen vaativaa pitsineuletta ja kuvitella vielä tekevänsä sitä ison leikkauksen jälkeen... Otin sairaalaan mukaan Print O' The Wave Stolen ja tein sitä mielettömät kolme kerrosta - huomatakseni, että pieleen meni. Keskittymiskyky oli pikkasen kateissa, eikä kärsivällisyys riittänyt virheen etsimiseen. No, marinoitukoon nyt aikansa käsityölaatikon pohjalla, ehkä se kohta alkaa sieltä taas huudella, ainakin lanka on ihanaa, Wetterhoffin Silviasta ei ole mitään pahaa sanottavaa! Omppuhuivikin saa kokea pienen hautautumisen, jotenkin musta mohair ei näin kesän kynnyksellä nostata suuria tunteita.

Mutta katsokaa mitä ihanuuksia! Kauniita, käytännöllisiä ja kaiken lisäksi vielä niin keväisiä. Ostin nämä silmukkamerkit joku aika sitten Stitsailuja-blogin Tarjalta, ja ne ovat jo päässeet käyttöön. Niin kauniita.
Ihania silmukkamerkkejä!
Ennen sairaalakeikkaa jäi myös bloggaamatta parit lapsille tekemäni sukat. Noista palmikkovirityksistä tykkään kovasti, vaikka niiden vääntäminen olikin ärsyttävän hidasta hommaa. Raidalliset sen sijaan olivat nopeat ja niiden perimmäinen tarkoitus oli kuluttaa sinisävyisiä Nalle-jämäkeriä. Tosin niistä taitaa riittää vielä ainakin yksiin sukkiin.

Violetti toppi on edelleen kesken, mutta se onkin leikkauksen jälkeisiin kipuiluihin sopivaa aivotonta neulomista. Eri asia mitä siitä koskaan tulee, lanka hyppäsi muutama viikko sitten Menitasta poistolankojen tarjouskorista (Novita Butterfly) ja päätyi topin aluksi ilman ohjetta, vapaaneulontana. Itse asiassa ei aavistustakaan mitä olen ajatellut lankaa ostaessani ja työtä aloittaessani, tuo värikään ei ole ollenkaan minun värini. Mutta voihan sen purkaa ja tehdä tytöille jotain kesäistä jos toppi ei itseäni valmiina miellytä.
Sekalaista